Returnare Produse – PerfectSleep

Returnare Produse

Informatie
     Daca aveti o problema cu unul sau mai multe produse si doriti returnarea acestuia, primul pas este sa completati formularul din partea dreapta si ulterior va vom contacta telefonic in 1-3 zile lucratoare.
    In cazul cumparaturilor la distanta (online), conform legislatiei europene valabile pentru persoanele fizice, se pot returna majoritatea tipurilor de produse in maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei. In Romania ordonanta de urgenta UG 34/2014 este cea care trateaza acest subiect.
    In cazul de fata cele 14 zile calendaristice intra in vigoare in momentul in care va contactam telefonic, in urma primirii formularului de returnare.

POLITICA DE RETURNARE

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:


1. Saltelele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;


2. Saltelele sa nu prezinte deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Saltelele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;


3. Pentru a putea fi returnata, comanda dumneavostra trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate. 


4. Daca nu indelpiniti toate aceste criterii, nu puteti returna produsul.


Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii dumneoavoastra, in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produselor de catre dumneavoastra.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. 

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.
Contacteaza-ne
Nume:*
Email:*
Numar de telefon:
Mesaj: *
* Campuri obligatorii