Ghid

In acest ghid puteti gasi informatii despre toate produsele care pot fi gasite pe site-ul nostru.

                                                                                              Saltele de pat 

Explicatii poze:

Greutate saltele de pat 

Reprezinta greutatea suportata de saltea/persoana

Grosime saltea de pat

Reprezinta grosimea saltelei.

Garantie saltea de pat

Reprezinta durata garantiei exprimata in ani.

Duritatea saltelelor de pat 

Reprezinta duritatea saltelei, ea poate varia de la 1/5:

1 - Moale

2 - Semi-Moale

3 - Medie

4 - Semi-Tare

5 - Tare

Saltele Ortopedice  

Acestea sunt saltele medicinale care iti protejeaza coloana si sanatatea, oferind o structura ferma, materiale de buna calitate si un pret accesibil. Saltelele ortopedice sunt concepute pentru persoane cu greutati destul de mici, pentru persoanele supraponderale fiind recomandate saltele superortopedice.


Saltele Superortopedice 

Acestea mai sunt cunoscute sub numele " saltele de tip relaxa ". Saltelele super ortopedice sunt construite pe o plasa de arcuri, au un raport de calitate/pret exceptional si sunt niste saltele de dormit recomandate persoanelor cu greutate ridicata. Se incadreaza si in tipul de saltele medicinale recomandate pentru sustinerea optima a coloanei vertebrale.

Saltele Pocket Spring 

Acestea sunt saltele ergonomice, durabile, rezistente si ofera un confort minunat. Dispune de arcuri independente si impachetate in buzunare proprii, astfel ca miscarile nu vor influenta pozitia persoanei cu care se imparte patul.

Saltele cu memorie 

Cunoscute si ca saltele Memory Foam, ele sunt niste saltele ergonomice, realizate din materiale de cea mai buna calitate si asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune. Ideale pentru persoanele care au probleme cu coloana, saltelele memory foam sunt considerate saltele inteligente, deoarece ele pot identifica nevoile corpului si actioneaza in consecinta acesteia. Au proprietati hipoalergenice si datorita faptului c anu au arcuri in componenta, sunt mai sigure si mai usor de transportat. Duritatea acestora este moale. Aceste saltele de dormit vin adesea cu o husa de protectie tratata impotriva acarienilor, bacteriilor si a alergiilor.

Saltele Latex 

Fac parte din top cele mai bune saltele. Aceste saltele de pat asigura un somn sanatos datorita elasticitatii naturale a materialului care mentine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta. Nu doar somnul tau va fi linistit, ci si corpul, deoarece latexul permite saltelei sa se autoaeriseasca si sa autoregleze umiditatea.